Book now on Airbnb
0 kpl 0

Maksuehdot

TILAAMINEN

Valitse tuotteet verkkokaupan valikoimasta valiten tai täyttäen ja lopuksi tarkistaen huolellisesti mahdolliset lisäpalvelutiedot sekä kappalemäärät tai varauksen kesto, ja siirry kassalle.

Täytä tietosi huolellisesti lomakkeelle. Puhelinnumero kirjoitetaan yhteen ilman sulkeita, väliviivoja tai välilyöntejä.

Tarkista ja vahvista tilauksesi. Tilausvahvistus lähetetään lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Siirry Checkout-maksupalveluun ja maksa ostoksesi verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Tilaus vahvistetaan vasta kun maksu näkyy järjestelmässämme.

Tilaajalle lähetetään tilaamisen jälkeen vastaanottovahvistus lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. On hyvä huomioida, että vahvat roskapostisuodattimet voivat joskus lajitella vahvistusviestin roskapostikansioon. Kun tilaus on vahvistettu, tilaajalle lähetetään viesti lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiin.

Asiakkaan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Palveluntarjoaja ei vastaa asiakkaan antamista virheellisistä tiedoista.

MAKSUTAVAT
Verkkolahjan ostokset voi maksaa verkkopankkimaksulla, maksukorteilla, MobilePay:lla tai Pivolla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Muut ehdot

Tilauksen yhteydessä hyväksyt vuokrausehdot. Katso vuokrausehdot täältä!