Book now on Airbnb
0 kpl 0

Paljun vuokraus

Paljun vuokraus Helsinki, Vantaa

Paljukärry illanistujaisiin, polttareihin, saunailtoihin tai vaikka mökille mukaan otettavaksi. Puulämmitteisessä paljussa kylpee kerralla mukavasti 6-8 henkeä. Palju vuokrataan aina pestynä ja desinfioituna. Tarvittaessa saat meiltä myös polttopuut mukaan.

Palju on noudettavissa Rosbackan tilalta Vantaan Riipilästä, myös toimitus ja haku saatavilla. Paljua saa vetää B-luokan ajokortilla.

Jos peräkärryn vetäminen ja peruuttaminen arveluttaa, niin paljun voi työntää haluamalleen paikalle. Tasaisella paljua voi työntää yksinkin, mutta suosittelemme kuitenkin kahta liikuttamaan paljua. Etenkin pienet korkeuserot tuovat lisähaastetta paljun liikuttamiseen henkilövoimin.

Pyydämme teitä pesemään paljun ennen palautusta mukaan annetuilla pesuvälineillä. Pesu on erittäin helppoa paljua tyhjennettäessä, mutta jos lika pääsee pinttymään paljun kylkeen, se tuo meidän pesuun huomattavasti lisätyötä.

Varaa tästä!

Paljun vuokraus sisältää itse peräkärrypaljun sekä seuraavat tarvikkeet:

  • Lämpömittarin
  • Kloorirakeita (käytetään vain jos samaa vettä käytetään yli vuorokauden ajan)
  • Siivousvälineet (sieni sekä pesuaineliuos)

Tarvitset siis vain vettä, täyttöletkun sekä puita kamiinan lämmitykseen. Puita kuluu noin neljä pesällistä yhteen lämmitykseen. Tarvittaessa voit ostaa puut meiltä lisäpalveluna.

Tuomme ja haemme paljun antamaasi osoitteeseen pk-seudulla lisähintaan 45€. Jos matkaa on yli 30km vuokrauspaikasta, pyydä tarjous.

– Vesitilavuus: 1200 l
– Täyttöaika: 0,5-2h (riippuen veden paineesta)
– Lämmitysaika: 2-4h (riippuen veden alkulämpötilasta, ulkolämpötilasta, puiden kosteudesta ja koosta, lämmityksen aikaisesta sekoittamisesta sekä pidetäänkö kantta päällä lämmittäessä)
– Paljun sisämateriaali: Muovi
– Kamiina: Teho 30 kW, materiaali merialumiini.

Varaustilanne

Vuokrausehdot