Ensimmäiset talkoot

Kaveriporukalle  ilmoitettiin, että talkoot alkaa huhtikuussa 2017 ja loppuu vuonna 2020.  Fön tuuli lämmitti ja moottorisahat poltteli varastossa, joten lupauksen/ uhkauksen mukaisesti ensimmäiset talkoot pidettiin huhtikuun 1. päivä. Tämä päivämäärä on niin ikään Rosbackan uuden aikakauden ensimmäinen päivä. Onneksi osui noin helposti muistettava päivämäärä 😀

Talkoissa raivattiin pihapiiristä villiksi päässeet pensaat ja pienet kasvustot sekä kaadettiin huonokuntoiset puut. Tarkoitus oli saada piha esiin sekä raivata uuden rakennuksen tontti tulevia perustustöitä varten. Ennen talkoopäivää malttamattomat Eero, Marjo ja Elli kävi “katsastamassa” työalueen ja samalla kaatui jo isoimmat koivut sekä iso osa puskittunutta pajua. Talkoopäivälle jäi kuitenkin vielä rutkasti hommaa ja sateesta huolimatta saatiin paljon aikaiseksi. Jostain syystä eroa ei niin huomaan siinä kun hommailee, mutta ennen ja jälkeen kuvista sen sitten hahmottaa mitä tuli tehtyä.   Kiitos Eero kuvaamisesta!

 

Talkooporukka: Eero, Marjo, Nea, Heidi ja Elli, Nina

Muonitus: Heidin mummi (hernekeittoa kello 12)

Talkoiden jälkeen pidettiin myös Vantaanlaakson kodin tupaantuliaiset. Kämppä on muuttunut kodiksi tässä kevään mittaan kiitos Heidin, Ninan ja omien tavaroiden ja huonekalujen. Enää ei syödä yhdellä lautasella ja lusikalla!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *