Book now on Airbnb
0 kpl 0

Eläintoiminta Rosbackan tilalla Vantaalla

Tervetuloa tutustumaan maatilan eläimiin!

Rosbackan pihapiirissä sijaitseva vanha sikalarakennus kunnostettiin eläintiloiksi syksyllä 2021. Tässä vaiheessa sinne remontoitiin tilat lampaille, kanoille ja kaneille.

Eläinharrastusryhmät

Järjestämme eläinharrastustoimintaa osana Vantaan kaupungin Harrastusten Vantaa -hanketta. Lisäksi järjestämme vastaavaa toimintaa myös hankkeen ulkopuolella.

Eläinharrastusryhmissä opetellaan eläinten hoitoa, ruokintaa, käsittelyä ja lajinmukaista käytöstä. Jokaisella harrastuskerralla on oma teemansa, joka kytkeytyy myös vuodenaikaan ja maatilan arkeen. Harrastuskertojen aikana tutustutaan yleisimpiin koti- ja lemmikkieläimiin. Jokaisella kerralla hoidetaan tilan eläimiä: lampaita, kanoja, kaneja ja koiria.

Eläinsynttärit

Eläinsynttäreillä mukana kääpiöluppapuputEläinsynttärit suunnitellaan yhdessä synttärisankarin kanssa. Synttäriohjelmaan voi kuulua esimerkiksi eläinten hoitoa ja ruokintaa tai metsäretki koirien tai lampaiden kanssa. Synttäritarjoilut voi tuoda itse ja juhlia voi jatkaa eläinohjelman jälkeen samassa pihapirissä olevassa juhlatilassa.

Eläintoiminnan vetäjät Pauliina ja Minttu ovat koulutukseltaan musiikkipedagogeja, joten myös musiikillinen ohjelma onnistuu. Minttu on lisäksi koulutukseltaan sosionomi AMK ja Pauliina maatalous- ja metsätieteiden maisteri, agronomi sekä agrologi AMK.

Kysy lisää eläinsynttäreistä lomakkeella tai soittamalla +358 50 534 9891.