Book now on Airbnb
0 kpl 0

Eläintoiminta Rosbackan tilalla Vantaalla

Tervetuloa tutustumaan maatilan eläimiin!

Rosbackan pihapiirissä sijaitseva vanha sikalarakennus kunnostettiin eläintiloiksi syksyllä 2021. Tässä vaiheessa sinne remontoitiin tilat lampaille, kanoille ja kaneille. Myöhemmin eläintiloja laajennettiin ankoille ja vuohille.

Eläintoiminnasta vastaa Pauliina, joka on koulutukseltaan maatalous- ja metsätieteiden maisteri, agronomi sekä agrologi AMK. Lisäksi Pauliinalla on musiikkipedagogin koulutus, joten myös musiikillinen ohjelma onnistuu esimerkiksi synttärijuhlissa. Lisäksi eläinharrastustoiminnassa työskentelee muita koulutettuja aikuisia. Ryhmien kanssa työskentelee aina kaksi aikuista.

Eläinharrastusryhmät

Järjestämme tilalla eläinharrastusta osallistujien toiveiden mukaan mutta eläinten ehdoilla. Järjestämme myös eläinharrastustoimintaa osana Suomen mallin mukaista harrastustoimintaa, jolloin harrastuksen maksajana on kaupunki tai kunta. 

Eläinharrastusryhmissä opetellaan eläinten hoitoa, ruokintaa, käsittelyä ja lajinmukaista käytöstä. Jokaisella harrastuskerralla on oma teemansa, joka kytkeytyy myös vuodenaikaan ja maatilan arkeen. Harrastuskertojen aikana tutustutaan yleisimpiin koti- ja lemmikkieläimiin. Jokaisella kerralla hoidetaan tilan eläimiä: lampaita, vuohia, kanoja, ankkoja, kaneja, kissoja ja koiria.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

  Olen kiinnostunut*

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Sähköposti*

  Puhelinnumero*

  Viesti

  Eläinsynttärit

  Eläinsynttäreillä mukana kääpiöluppapuput

  Eläinsynttärit suunnitellaan yhdessä synttärisankarin kanssa. Synttäriohjelmaan voi kuulua esimerkiksi eläinten hoitoa ja ruokintaa tai metsäretki koirien tai lampaiden kanssa. Synttäritarjoilut voi tuoda itse ja juhlia voi jatkaa eläinohjelman jälkeen samassa pihapirissä olevassa juhlatilassa.

  Lue lisää

  Ryhmävierailut

  Otamme vastaan ryhmävierailuja, kuten päiväkotien ja koulujen ryhmiä. Vierailut alkaen 250e/2h.

  Lue lisää

  Ota yhteyttä

  Kysy lisää tämän sivun lomakkeella, sähköpostitse elaintoiminta(at)rosbacka.fi tai soittamalla +358 50 534 9891 / Pauliina.